banner
Düzce Yerel

1903 BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDEN ÖZEL İFTAR!

Düzce’deki Beşiktaşlılar, sevgi evleri ve çocuk evleri sitesindeki çocuklar ile engelli vatandaşlarla birlikte 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği’nin organizasyonu olan iftar programında bir araya geldi.   Düzce’deki Beşiktaşlılar, 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği’nin organizasyonuyla bir..

1903 BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDEN ÖZEL İFTAR!
Düzce’deki Beşiktaşlılar, sevgi evleri ve çocuk evleri sitesindeki çocuklar ile engelli vatandaşlarla birlikte 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği’nin organizasyonu olan iftar programında bir araya geldi.
 
Düzce’deki Beşiktaşlılar, 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği’nin organizasyonuyla bir araya geldi.Dernek üyeleri, sevgi evleri ve çocuk evleri sitesindeki çocuklar ile engelli vatandaşlarla birlikte iftar programı etkinliği düzenledi.
Programa Düzce Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş ile İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurhan Kartal ile diğer birim müdürleri ve STK temsilcileri de katıldı. Yenen iftar yemeğini ardından katılımcılara ve çocuklara hediyeler takdim edildi. 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Faruk Darıyerli, katılımcılara teşekkür ederek, “Birlikte olacağımız nice Ramazan’ı Şerif’ler dileriz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İmage To Text Windows 11 Key

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL