banner
Düzce Yerel Gündem

FAHRİ ÇAKIR SAHNELERDE

Milletvekili seçildiği günden bu yana Düzce’ye pek uğramayan, Düzce’nin en çok eleştirdiği milletvekili Fahri Çakır,  Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Düzce’ye geldiğini öğrenince, memleketi Düzce’ye gelerek kendini özleyen Düzcelilerle hasret..

FAHRİ ÇAKIR SAHNELERDE

Milletvekili seçildiği günden bu yana Düzce’ye pek uğramayan, Düzce’nin en çok eleştirdiği milletvekili Fahri Çakır,  Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Düzce’ye geldiğini öğrenince, memleketi Düzce’ye gelerek kendini özleyen Düzcelilerle hasret giderdi.

 

İGM seçimlerinde Dursun Ay’ın başkan olması için kulis yapan, her platformda Dursun Ay ismini zikrederek, Ay’ın İGM Başkanı olmamasına sebep olan Düzce’nin kayıp milletvekili Fahri Çakır,  Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Düzce ziyaretinde hazır bulunarak hepimizi şaşırttı.

TV programlarında Düzce’ye yapılan her şeyi kendisi yapmış gibi anlatan, lakin Düzcelilerin kendisini henüz sahalarda göremediği Çakır, Düzce’ye yapılan üst düzey ziyaretlerde herkesten önce yerini alıyor.

Bugüne kadar Düzce’nin hava kirliliği, çöp sorunu, trafik sorunu gibi hiçbir sorunuyla ilgilenmeyen, konuyla ilgili tek bir açıklamasını daha duymadığımız vekil Çakır’ın Bakan ziyaretlerinde Düzce’ye gelmesi, bir sonraki dönem için Ankara’ya şirin mi görünmeye çalışıyor sorusunu akıllara getiriyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL