banner
Düzce Yerel

DÜZCE TAPU MÜDÜRLÜĞÜNDEN GÜZEL HAREKET

Düzce Tapu Müdürü Düzceli Gülşen Sağlam, bir önceki görev yeri olan Ağrı’nın Doğabeyazıt  ilçesi Telçeker Köyü için başlattığı  kütüphane kampanyasında sona geldi. Düzce Tapu Müdürü Gülşen Sağlam’ın bir önceki görev..

DÜZCE TAPU MÜDÜRLÜĞÜNDEN GÜZEL HAREKET

Düzce Tapu Müdürü Düzceli Gülşen Sağlam, bir önceki görev yeri olan Ağrı’nın Doğabeyazıt  ilçesi Telçeker Köyü için başlattığı  kütüphane kampanyasında sona geldi.

Düzce Tapu Müdürü Gülşen Sağlam’ın bir önceki görev yeri olan Ağrı Doğubeyazıt ilçesi Telçeker köyündeki bir ilk okul için başlattığı kütüphane kampanyası sona erdi. Kampanya kapsamında Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesi’nde bulunan ve İran sınırında yer alan Telçeker Köyü’nde ki ilk okula kitap ve kütüphane yardımı yapıldı. Ağrı’dan Düzce’ye gelerek Tapu Müdürlüğü görevine gelen Gülşen Sağlam’ın başlattığı kampanyaya Düzcelilerin dışında Türkiye’nin dört bir yanından da destek geldi. Gelen destekler sonrasında sadece kitap yardımı yapılacak olan köy okuluna maddi destekte gelince kütüphane yapılması içinde çalışmalar yapıldı.

Okulun tüm eksiklikleri de başlatılan kampanya kapsamında tamamlandı. Tüm mobilyaları da komple yenilenirken, kitaplar önümüzdeki hafta ayrıştırılarak Ağrı’ya gönderilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL