banner
Düzce Yerel

DEMEK RESİMLİ AFİŞ İLE OLMUYOR !

Düzce Belediyesi tarafından şehrin tam ortasında bulunan belediye iş merkezinin bir bölümü 1999 depreminde yıkılmıştı. Yıkılan alan düzeltilmiş ve yıllarca boş alan olarak durmuş, kimi zaman çay ocaklarının çay salonu..

DEMEK RESİMLİ AFİŞ İLE OLMUYOR !

Düzce Belediyesi tarafından şehrin tam ortasında bulunan belediye iş merkezinin bir bölümü 1999 depreminde yıkılmıştı.
Yıkılan alan düzeltilmiş ve yıllarca boş alan olarak durmuş, kimi zaman çay ocaklarının çay salonu haline gelmiş, kimi zaman insanların dinlenme alanı olarak kullanılmış, kimi zamanda Düzce’de sahipsiz köpeklerin uyuma yeri olarak kullanılmıştı.

10 kasım 2021 tarihinde eski vergi dairesinin bulunduğu alan olarak bilinen yerde belediye Başkanı Faruk Özlü atıl durumda bulunan yer ile ilgili çalışmaların başladığını söylemiş ve “ 6 ile 10 ay arası gibi bir sürede inşaatı bitireceğiz.. Yüklenici firma BELTAŞ firmasıdır. Herhangi bir kar alamadan binayı yapacak mülk sahiplerine teslim edecek. Bu bölgede zemin artı 4 olacak.” Demişti.

10 kasım 2021 tarihinin üzerinden tam 3 ay geçti alanda Faruk Özlü’nün bir resmi ve 22 yıllık sorunu çözdük diye astırdığı afiş dışında yapılan çalışma bulunmuyor.Dahada ötesi kazılan çukur yoğun kar yağdığı zaman karların dozerler ile sürüklenip içine atıldığı yer haline gelmişti.Son günlerde ise çukurun etrafındaki demirlerin üzerine yeşil örtü örtüldü.

Başkan Özlü’nün verdiği sözün üzerinden 3 ay, inşaatın bitmesi için verilen süreden de yine 3 ay geçti ama alanda yapılan bir şey yok
Bu arada binada üzerinde bir çok dedikodular bulunan Beltaş tarafından yapılacak olması da yine kafalarda soru işareti bırakıyor,
Kısaca yapılması gereken işin yerine resimli afiş asılması işlerin bitmesini sağlamıyor

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL