banner
Düzce Yerel

YAPIMI BAŞLAMADAN ÖDÜLÜ GELDİ!

Ülkemizde her geçen gün yaşanan ilginçlikler toparlansa kocaman kitaplardan oluşan kütüphaneler ortaya çıkar .. Düşününki bir yere belediye başkanı adayı olduğunuzda hazırlattığınız projelerin içinde Asar suyu projesi de bulunuyordu. Hele..

YAPIMI BAŞLAMADAN ÖDÜLÜ GELDİ!

Ülkemizde her geçen gün yaşanan ilginçlikler toparlansa kocaman kitaplardan oluşan kütüphaneler ortaya çıkar ..
Düşününki bir yere belediye başkanı adayı olduğunuzda hazırlattığınız projelerin içinde Asar suyu projesi de bulunuyordu. Hele o günlerde ekonomi bu kadar kötü değil, hayat şartları daha uygun herşeye gün aşırı zam gelmiyor…
Aradan geçen 3 yıllık sürede Asar suyu projesi çocuğun eline şeker vermek gibi yapılacak, edilecek derken bu günlere geldir.1 ay sonra ihale edilecek proje ile ilgili net bilgiler bile bulunmuyor.
3 yıldır görev yapan Faruk Özlü ve ekibinin Asar suyuna bu güne kadar yaptıkları tek şey Asar suyunun kenarındaki ağaçları kesmek dışında bir şey olmadı.
Asar suyuna bir şey yapılmazken Düzce’li nin projeden haberi yokken ,proje ile ilgili yapılan tek şeyyy ise hayata geçirilemeyen projenin ödül almasıydı.
Düzce Belediyesi tarafından ihalesi bu ay içerisinde yapılacak olan Asar Deresi projesi Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ödüllendirildi. Yapımından önce ödülü gelen proje ise belki de Türkiye’deki tek proje olarak tarihe geçti…
Asar Deresi için hazırlanan “Asar Deresi ve Çevresi Rekreasyon Alanı Kentsel Tasarım Projesi’ için bu ay içerisinde ihaleye çıkılacak. İhalesinin ardından kısa sürede çalışmaların başlayacağı tahmin edilen projenin durumu ve ihalesinin yapılıp yapılamayacağı merak ediliyor.
Daha Düzce’liler ile paylaşılmaya ,ihalesi yapılabilirse Asar Deresi için 3 etap olarak planlanan proje Başlamadan ödül geldi, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen “Yeşil Şehirler Fikir ve Proje Yarışması”nda ‘Asar Deresi ve Çevresi Rekreasyon Alanı Kentsel Tasarım Projesi’ ile ödül aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL