banner
Düzce Yerel Genel Spor

Sağlık İl Müdürlüğü 100 bin lira istedi mi?

Düzcespor’da Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu’nun istifasıyla birlikte, Düzce kamuoyu günlerdir istifanın nedenlerini konuşuyor.  Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün, milletvekillerinin, siyasilerin ve mülki erkanın  yönetime  karşı tutumlarının baş etken olduğu düşünülen..

Sağlık İl Müdürlüğü 100 bin lira istedi mi?

Düzcespor’da Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu’nun istifasıyla birlikte, Düzce kamuoyu günlerdir istifanın nedenlerini konuşuyor.  Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün, milletvekillerinin, siyasilerin ve mülki erkanın  yönetime  karşı tutumlarının baş etken olduğu düşünülen istifada, her gün başka iddialar gündeme düşüyor.

 

Düzce’de uzun zamandır yakalanamayan birlik ve beraberliğin, Düzcespor üzerinden yakalandığı her kesim tarafından kabul edilirken, Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu’nun yalnız bırakıldığını ifade ederek istifa etmesi, aynı sinerjinin bir daha yakalanıp yakalanmayacağı konusunda endişeye sebep oluyor.

 

Tüm bu yalnızlaştırma sürecinin yanı sıra, takımın mali tüm yükünü üstlenen Kapoğlu, sadece manevi destek istediğini ancak bunu bile göremediğini açıkça ifade ettiği istifa metninin satır aralarında, seçilmiş ve atanmış, siyasi ve idarecilere açık açık sitem etti.

 

Tüm bunlar aslında Düzcelilerin zaten gördüğü, şahit olduğu gerçeklerdi. Çünkü  maçlara giden Düzceliler, siyasileri, seçilmişleri ve atanmışları protokolde göremediler.

 

Bugün gelinen noktada takımın başına kimin geçeceği tartışıladursun, tüm borçları ödenen, transferleri yapılan uyumlu ve başarılı bir takım haline getirilen Düzcespor’a talipli olacak arkadaşlara kötü bir haberimiz var.

 

Pazar günü itibariyle başlanacak olan müsabakalar öncesinde, takıma her müsabaka öncesinde covid 19 testi yapılması zorunlu hale getirildi.  Sadece oyunculara da değil!!! Top toplayıcılara, Emniyet tarafından görevlendirilecek olan  polislere kadar tüm testler kulüp tarafından yaptırılacak.

 

En son gerçekleştirilen spor güvenlik kurulu toplantısında, Vali Yardımcısı tarafından Sağlık İl Müdürlüğü yetkililerine, “Bir müddet bu testleri ücretsiz yaparak takıma destek olalım” denmesine rağmen, Sağlık İl Müdürlüğü’nün Düzcespor kulübünden tüm yapılacak bu testler için aylık 100 bin lira talep ettiği iddiaları bugün gündeme bomba gibi düştü.  Tüm sezon boyunca bu testlerin her müsabaka öncesinde yapılacağını  ve sezon boyunca bu paranın her ay kulübün kasasından çıkacağını düşünürsek, Düzcespor yönetimini zor günler bekliyor gibi görünüyor.

 

Bu arada Sağlık İl Müdürlüğü Gökhan Kapoğlu’nun istifasının ardından, Pazar günü oynanacak olan Muğla maçı için covid 19 testlerini ücretsiz olarak yaptığı da gelen iddialar arasında.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL