banner
Güncel

KENDİ YOLUMDA SEVGİYLE İLERLİYORUM

Mucizeleri öğreten çocuklarımız o kadar çok şey öğrettiler ki bize bir öğretmen anlatsa bu kadar güzel öğrenemezdik. Keşke herkes bizim gibi görebilse her şeyi. Bunun bir engel olmadığını özel bir..

KENDİ YOLUMDA SEVGİYLE İLERLİYORUM

Mucizeleri öğreten çocuklarımız o kadar çok şey öğrettiler ki bize bir öğretmen anlatsa bu kadar güzel öğrenemezdik. Keşke herkes bizim gibi görebilse her şeyi. Bunun bir engel olmadığını özel bir durum olduğunu, sadece farklı geliştiğimizi bilseler. Bu bir engel de değil öyle söylenmesini de hiç sevmiyorum aslında..

Sizlerden tek ricam bizleri nerede görürseniz görün   aaaaa sakat mı..aaaaa salyası  akmış neden yürüyemiyor..aaaaa kafasına bak çok büyük..aaaaaa lar bitsin artık lütfen..

Aaaa kafasına bakın ne kadar büyük Allah korusun bizleri.. söylemekten bıkmadınız ama biz annelerde sizin bu bakışlarınıza inat  ne olursa olsun bizlerde bıkmadan çocuklarımızla hep dışarlarda gözünüze gözünüze sokarak gezdirmekten bakmayacağız emin olun.

Anlatayım size..

22 sene önce kızım doğduğunda başı kocamandı ve kafasını dik tutamazdı ve sırtında kocaman içi sıvı dolu kesesi vardı. Onun patlamaması gerekiyordu. Bende çocuğumu ne zaman uyutacaksam  oturur vaziyette  göğsüme bağlayarak uyuturdum ki kese patlamasın.. Ben yatak yüzü görmedim 6 ay. 22 sene önce bu kadar çok özel çocuklarımız yoktu. Hemen etrafa yayıldı Ömür’ün çocuğu sakatmış diye… söylentiler söylentiler…tabi Ömür pes eder mi kanguruya kızımı koyardım. Herkes kızımı görsün diye caddelerde göğsümse gezdirirdim. Hiç abartmıyorum insanlardan hırsımı almak için aynı gün bir daha bir daha çıkardım yollara. Tabi yine korkulu bakışlar eksik olur mu. Benim başım dik, hırs o biçim bir yandan  istemsiz gözlerimden de yaş akardı yollarda. Geçmiş olsuna gelenler güya kızımı seviyor gibi yaparak sırtını sıvazlarlardı kese var mı diye.. eee meraktan  gelen kadınlar!!!! Öyle yaptınız onayladınız diye madalya mı aldınız? Bende anladığımı belli etmek için sırtında kese var mı merak ettiyseniz ben size gösterirdim bu kadar birbirinize onaylamakla zorlanmazdınız diye mahcup ederdim onları.

Sakat sözünden artık öhhh diyesim geliyor. O bu şu kelimelere takılmadan önce bir düşünün. Biz anneler sizin gibi görmüyoruz. Bizler sadece özel durumunu yansıtmaya çalışıyoruz. Biz özel farklı evlatlar yetiştiriyoruz. Artık kabullenin. Çocuklarımıza bu durumun korkutucu değildi de normal olduğunu, hasta olmadıklarını, bizlere geçmiş olsun dememelerini, sadece tebessüm etmelerini, bizlerin en iyi arkadaş olduklarını öğretin. Her insanın farklı özelliklere sahip olduklarını öğretin. Eğer siz de çocuklarınıza bunları öğretirseniz, sizlerde iyi insanlar yetiştirmiş olursunuz ve sizlerde özel Anne baba olursunuz.. Bizlerin bilinçli yetişen nesile ihtiyacımız var. Sizlerde bu konuda bizlerin yanında olursanız el ele verirsek bakın dünyanın güzelliğine yapın lütfen.

Evet ne demiştik geçmiş olsun demekten vazgeçin. Hasta değiliz ki biz. Belki hastalığımız geçmeyecek, belki yürüyemeyecek nerden biliyorsunuz? Bizler gerçekten çok sıkıldık siz geçmiş olsun demekten sıkılmadınız mı ?

Özel anneler her günümüze sevgiyle güzel enerjiler katalım. Katalım ki yıkıldık bittik sandığımızdan sevgiyle bürünmüş enerjiler önümüze çıksın dik duralım. Hayat gör işte bizi bizim gibi annelerin zihni düşünceleri bedenleri kusursuz bir denge içinde. Şahsen ben kendi yolumda sevgiyle ilerliyorum. En azından yapmak için mücadele ediyorum. Hatalar yapa yapa hayatımın dengesini sağlıyorum kendimce.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL