banner
Güncel

AK PARTİ HEYETİ MELENAĞZI KÖYÜ’NDE !

Akçakoca’ya bağlı Melenağzı köyünün kronik hale gelen su ve yol sorunu çözüme kavuşturuluyor. AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk Sakarya’dan su temin edileceğini söyledi. Sahil yolu ile ilgili de Karayolları..

AK PARTİ HEYETİ MELENAĞZI KÖYÜ’NDE !

Akçakoca’ya bağlı Melenağzı köyünün kronik hale gelen su ve yol sorunu çözüme kavuşturuluyor. AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk Sakarya’dan su temin edileceğini söyledi. Sahil yolu ile ilgili de Karayolları Genel Müdürlüğü yetkililerini bölgeye davet edeceklerini ifade eden Öztürk “Her iki sorunda yakın zamanda gündemimizden çıkacak” dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ise kalıcı çözüm için uzun zamandır çalıştıklarının altını çizdi.

MELİH GÖKÇEK’TE DAHİL OLDU
AK Parti teşkilatları Melenağzı köyünde yaşanan sorunları yerinde incelemek üzere Akçakoca’ya gitti. AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, İl Başkan Yardımcısı Sefa Çakır, İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve teşkilat üyelerinden oluşan ekibe önceki dönem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’te dahil oldu.

“SU SORUNU ARTIK GÜNDEMDEN ÇIKACAK”
Ercan Öztürk, yapılan çalışmalar ile Melenağzı köyünün su sorunun artık gündemden çıkacağını ifade ederek “Akçakoca Karadeniz’e açılan kapımız. Melenağzı köyünün sorunlarını zaten biliyorduk. Yol ve su sorunları takip ettiğimiz konulardı. Bu konuda yaptığımız çalışmaları Melenağzı köyü sakinleri ile paylaştık. Su sorununda artık sona geldik. Sakarya’dan suyumuzu alıyoruz. Bununla da yetinmeyeceğiz. Geçtiğimiz yıl kayıp kaçağın önüne geçmek için Melenağzı’nda ishale hatlarını yenilemiştik. Hem Sakarya’dan su alacağız hem de kendi mevcut hattımızı iyileştirerek su sorununu gündemden çıkaracağız” dedi.

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRÜ DAVET EDİLECEK
Karayolları Genel Müdürlüğü yetkililerini Akçakoca’ya davet edeceklerini dile getiren Öztürk “Yol sorunu ile alakalı yaptığımız çalışmaları vatandaşlarımız ile paylaştık. Çalışmalarımız devam ediyor. Karayolları Genel Müdürümüz ve Genel Müdür Yardımcımızı il başkanımızla birlikte buraya davet edip, sorunları yerinde, beraber görmüş olacağız. Köy halkının sorduğu sorun nedir, nasıl çözülecek, hangi takvimde yapılacak gibi sorular da yetkili isimlerce yanıtlanacak. Mevcut Ulaştırma Bakanımız daha önce Karayolları Genel Müdürüydü. Bu bölgeyi de gayet iyi biliyor. Bir an önce bu konuyu çözüme kavuşturarak gündemden kaldırmak istiyoruz” diye konuştu.

“AMAÇ KONFORLU BİR YAŞAM SÜRMELERİ”
AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ise Melenağzı sakinlerinin konforlu bir yaşam sürmesi için çalıştıklarını vurgulayarak “Melenağzı’nda gerek yakın zamanda yaşadığımız sel afetinden kaynaklı gerek önceki eksiklikler nedeniyle bazı sorunlar yaşanıyor. Bununla alakalı Milletvekillerimiz, bizler, İl Genel Meclis Başkanımız belli çalışmalar yaptık. Su sorunun çözülmesi noktasında işi belli bir noktaya getirdik. Derdimiz vatandaşımızın konforlu bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri. Hayat sürdükçe eksikler bitmeyecektir. Bizde elimizden geldiği kadarıyla vatandaşımıza hizmet getirme derdindeyiz. Melenağzı’nın kronik sorunları vardı. Geçici çözümler yerine kalıcı bir çözüm üretmek istedik. Buda kolay olmadı. İnşallah en kısa zamanda sorunları ortadan kalmış olacak” şeklinde açıklama yaptı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL