banner
Düzce Yerel Güncel

AK PARTİ’DEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET!

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Şehitler Haftası kapsamında şehit ailelerini hanelerinde ziyaret etti. Şehitler Haftası sebebiyle ziyaretlerde bulunan AK Parti Düzce İl Başkanı..

AK PARTİ’DEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET!

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Şehitler Haftası kapsamında şehit ailelerini hanelerinde ziyaret etti.

Şehitler Haftası sebebiyle ziyaretlerde bulunan AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Milletvekili Ercan Öztürk ve beraberindeki AK Partili yöneticiler şehit aileleri ile bir araya geldi.

Ziyaretlere İl Yönetim Kurulu Üyeleri Nurullah Veli, Ömer Faruk Aşıkoğlu, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Fatma Nurten Batur, Emine Sarıkaya, Aynur Avcı ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Şengül katıldı.

AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve beraberindeki heyet, 15 Temmuz Gecesi Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlenen hain saldırıda şehit olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ı kabri başında dualarla yad etti. Ardından şehidin ailesi ile evinde bir araya geldi.

Şengüloğlu ve teşkilat mensupları daha sonra 6 Eylül 2015’te Dağlıca’da bölücü terör örgütü PKK tarafından askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonrası şehadete yürüyen Sözleşmeli Piyade Er Cihan Aksarı’nın ailesini ve 5 Şubat 2020’de Van’ın Bahçesaray ilçesinde katıldığı arama kurtarma çalışmalarında çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık’ın ailesini ziyaret etti. Şengüloğlu, “Rabb’im, şehitlerimizin makamlarını âlî eylesin, sizlere sabr-ı cemîl ihsan eylesin. Sizler şehitlerimizin bizlere emanetlerisin, sizlere hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız” dedi.

ÖZTÜRK’DEN ŞEHİT AİLELERİNE ÖZEL ZİYARET

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ve beraberindeki AK Parti heyeti ise 4 Eylül 2020 tarihinde Suriye’de insani yardımda bulunan Kızılay aracına düzenlenen saldırıda şehit olan Mehmet Arif Kıdıman’ın ailesini ziyaret etti.

Öztürk ve teşkilat mensupları ardından 6 Şubat depreminde şehit olan Turan Uğurlu’nun Düzce’de yaşayan ailesi ve 24 Ekim 2018’de Erzincan’da operasyona giderken bindiği aracın devrilmesi sonucunda şehit olan Uzman Çavuş Furkan Kaplanbaba’nın ailesi ile bir araya geldi.

Ziyaretlerde, şehitlerin ailelerine başsağlığı dileyen Ercan Öztürk şehit yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Öztürk, şehitlerin vatanları için gösterdikleri fedakârlık ve kahramanlığı unutamadıklarını vurguladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL