नामः प्रकारः आकृति अनुज्ञापत्रम् नामपत्र
.well-known Folder -- drwxr-xr-x
cgi-bin Folder -- drwxr-xr-x
wp-admin Folder -- drwxr-xr-x
wp-content Folder -- drwxr-xr-x
wp-includes Folder -- drwxr-xr-x
.htaccess File 2.006 KB -rw-r--r--
.user.ini File 0.573 KB -rw-r--r--
error_log File 317.993 KB -rw-r--r--
index.php File 0.396 KB -rw-r-----
latest.tar.gz File 12.38 MB -rw-r--r--
license.txt File 19.448 KB -rw-r--r--
php.ini File 0.573 KB -rw-r--r--
public_html.zip File 827.05 MB -rw-r--r--
readme.html File 7.235 KB -rw-r--r--
wp-activate.php File 7.214 KB -rw-r--r--
wp-blog-header.php File 0.343 KB -rw-r-----
wp-comments-post.php File 2.269 KB -rw-r--r--
wp-config-sample.php File 3.258 KB -rw-r--r--
wp-config.php File 3.274 KB -rw-r-----
wp-cron.php File 5.485 KB -rw-r--r--
wp-links-opml.php File 2.443 KB -rw-r--r--
wp-load.php File 3.845 KB -rw-r--r--
wp-login.php File 50.163 KB -rw-r--r--
wp-mail.php File 8.343 KB -rw-r--r--
wp-settings.php File 28.352 KB -rw-r--r--
wp-signup.php File 33.579 KB -rw-r--r--
wp-trackback.php File 4.982 KB -rw-r--r--
xmlrpc.php File 3.17 KB -rw-r--r--
SELEKTÖRLE RADAR UYARISI YAPAN SÜRÜCÜLERİN CEZALARI İPTAL EDİLDİ! - Düzce Ahali
Düzce Yerel Güncel

SELEKTÖRLE RADAR UYARISI YAPAN SÜRÜCÜLERİN CEZALARI İPTAL EDİLDİ!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Düzce’de 14 sürücünün trafikte birbirlerine selektör yaparak radar uyarası yapması sebebiyle uygulanan cezaların iptal edildiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatili boyunca yapılan trafik..

SELEKTÖRLE RADAR UYARISI YAPAN SÜRÜCÜLERİN CEZALARI İPTAL EDİLDİ!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Düzce’de 14 sürücünün trafikte birbirlerine selektör yaparak radar uyarası yapması sebebiyle uygulanan cezaların iptal edildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatili boyunca yapılan trafik denetimleri ve meydana gelen kazalarla ilgili bir açıklama yaptı. 9 gün süren Ramazan Bayramı tatili süresince yurt genelinde meydana gelen 6 bin 530 trafik kazasında 75 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 bin 810 kişinin ise yaralandığını belirten Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının ise iptal edildiğini açıkladı.

Bakan Yerlikaya’nın açıklamalarından satır başları:”2019’da 290 bin 2024 495 bin işlem sayımız. Burada bir kırılım. Bu 485 bin işlem sayısının 207 bin 407’si hız nedeniyle yapılan işlemler. Diğer nedenler nedeniyle yaptığımız işlem sayısı da 248 bin. Can kaybıyla ilgili rakamları vermeden önce 2016’da Türkiye’de 21 milyon araç, 2019’da 23 milyon 2024’te 29 milyon araç vardı. 2016’ya nispetle 9 milyon araç sayımız artmış. Trafik kurallarına uyulmadı ve maalesef görmeyi arzu etmediğimiz can kaybı sayısı 2016’da 152, 2019’da 86, 2024’te maalesef 75 canımızı kaybettik.Gönül ister ki bir can kaybı dahi yaşamayalım. 2016’da yaralı sayısı 12 bin 726, 2019’da 11 bin 265, 2024’te 10 bin 810 yaralı sayısına döştük. Can kaybında olduğu gibi hiçbir vatandaşımızın da yaralanmasını istemiyoruz.

KEMER UYARISI

Emniyet kemerimizi sadece araçlarda değil toplu taşıma araçlarında da takma alışkanlığını geliştirelim. Çünkü en yüksek can kaybı ve yaralanmalar kemer takmamaktan kaynaklanıyor. Denetim ne kadar fazla olursa, kazayla ilgili maalesef karşılaşacağımız sıkıntının da azaldığını görüyoruz. Bu bayramı diğer bayramlardan ayıran biz denetim sayımızı artırarak bu rakamlara geldik.

SELEKTÖR CEZALARI İPTAL

Bir şehrimizde selektör yapan, radar denetimi yapılıyor uyarısını yapanlara işlem yapılmış. Düzce ilimizde 14 işlem yapılmış. O işlemlerin tamamını talimat vererek kaldırttık. Lütfen aşırı hız yapmıyoruz. Radar kontrollerimizi daha da artırıyoruz. Savunma Bakanlığımızla yaptığımız anlaşma sonrası bu radarlar katbekat artacak.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner
banner
canlı casino siteleri

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL